com arribar-hi telèfon chat Whatsapp
INSMUN serveis
Serveis de Lampisteria - Electricitat - Climatització - Reparacions i Urgències de la llar i el treball

Aire Condicionat, Fontaneria, Electricitat i Calefacció a Sant Boi de Llobregat i Barcelona

A Insmun som molt més que una empresa d'instal·lacions elèctriques. Amb més de quaranta anys de trajectòria i en el nostre afany de superació constant, hem diversificat i ampliat els nostres serveis per oferir qualitat, innovació i un servei adaptat a cada client. 

Pretenem fomentar serveis innovadors en el sector de les instal·lacions d'electricitat i molt més. Actualment responem a qualsevol demanda relacionada amb la fontaneria, la instal·lació de xarxes informàtiques, la calefacció, les energies renovables, la ventilació d'espais, els sistemes de detecció d'incendis, etc.

D'aquesta manera són moltes les empreses de múltiples sectors, comunitats i particulars que ja confien en nosaltres. Treballem per a indústries, per al sector serveis, realitzem instal·lacions i manteniment d'oficines i edificis, oferim les nostres prestacions a empreses de rehabilitació i ens ocupem de les necessitats dels habitatges a la zona del Baix Llobregat.  

El nostre objectiu és posar a l'abast dels nostres clients el millor servei, les solucions més idònies i els productes més competents del mercat, sense oblidar l'atenció personalitzada amb la qual sempre hem tractat els nostres clients. 

No dubtis a posar-te en contacte amb nosaltres, som l'energia que necessites. 

Contacta amb nosaltres

Si us plau, revisa els camps seleccionats
Abans de signar/enviar la sol·licitud, ha de llegir i acceptar la informació bàsica sobre protecció de dades que es presenta en la política d'ús de dades

Gràcies per posar-te en contacte amb nosaltres

Ens posarem en contacte amb tu tan aviat com sigui possible

feu clic per a copiar el mailemail copied